Коледен благотворителен базар организира Младежка банка – Видин

Поредна фондонабирателна акция ще проведат младите хора от екипа на Младежка банка – Видин, създадена към Сдружение „Активно общество“. В навечерието на Коледно-новогодишните празници младежите организират благотворителен базар, който ще бъде подреден на 22 и 23 декември (петък и събота) във фоайето на МОЛ – Видин, непосредствено до магазин DM. На базара ще се предлагат коледни картички, индивидуално опаковани сладки, както и късметчета за баница – всички ръчно изработени от членовете на Младежка банка – Видин. Посетителите на базара ще мога да се сдобият с уникалните картички, домашните сладки или оригиналните късметчета срещу дарение – кой колкото прецени и колкото може да отдели. Подготвена е и изненада за най-малките посетители на щанда на Младежка банка - рисуване по лицето със специални боички.

В рамките на празничния базар, от екипа на Младежка банка ще повторят и своята инициатива „Вашата книга за младежка кауза“, която за пръв път проведоха на 1 ноември с голям успех. На организирания книжен базар посетителите ще могат да си изберат една или повече от събраните в рамките на дарителска кампания книги и да се сдобият с тях, отново срещу дарение в специално поставената за целта кутия.
Както и при досегашните фондонабирателни акции на Младежка банка – Видин, средствата от дарения ще бъдат използвани за финансиране на проекти на младежки инициативни групи в област Видин. Членовете на Младежка банка канят жителите и гостите на Видин да посетят базара, който ще работи от 9:30 сутрин до 18:00 часа вечерта  на 22 и 23 декември, и да подкрепят добрата кауза.

   
© Активно Общество