Честит празник, скъпи приятели от екипа на Сдружение „Активно общество“!

За Сдружение „Активно общество“ 5 декември е двоен празник – не само защото на тази дата се отдава заслуженото на делото на всички доброволци, но защото нашето Сдружение има рожден ден. Днес ставаме на 7 години!

Казват, че за едно дете първите седем години са най-важни – за нас това бяха години, в които научихме много, преживяхме заедно много хубави моменти, срещнахме и трудности, имаше и разочарования, но те ни направиха по-силни.

Всичко, постигнато през изминалите седем години, е благодарение на членовете на Сдружение „Активно общество“ и на доброволците, които безкористно отдават от своето време и енергия, за да станат реалност нашите инициативи.

Скъпи приятели от екипа на Сдружение „Активно общество“,
Честит двоен празник!

Вярвам, че и занапред ще приемате доброволчеството като призвание и ще работите в името на това да се развива гражданското общество, ще съдействате, за да се случват добрите примери и в защита на благородните каузи.

Така и в бъдеще заедно, като част от голямото семейство на Сдружение „Активно общество“, ще постигаме нови и по-големи успехи, ще израстваме като хора и като граждани, ще бъдем полезни на нашето общество!
 

 

 

 

 

Радослав Георгиев, председател на Сдружение „Активно общество“

 

   
© Активно Общество