Сдружение „Активно общество“ организира кампания за набиране на предпазни средства и материали за дезинфекция

Сдружение „Активно общество“ организира благотворителна кампания за събиране на предпазни маски или материали за изработване на маски (плат, ластик и др.), както и предпазни средства, хигиенни материали и средства за дезинфекция, които да бъдат раздадени на нуждаещи се хора в област Видин.

Подемайки тази инициатива, протягаме ръка за помощ на хората, които нямат икономическата възможност да си закупят необходимите предпазни средства, за да се защитят от заразяване с коронавирус. Обръщаме се и с апел към шивачите и като цяло хората, които умеят да шият – който желае и има възможност да се включи в изработването на предпазни маски, нека се свърже с нас!

Преди дни наш доброволец от Дреновец се обърна към нас за подкрепа за реализиране на подобна инициатива, която да е насочена към децата и възрастните хора от неговото населено място. От Сдружение „Активно общество“ решихме да надградим това, като организираме кампания за набиране на предпазни средства и материали и след това се погрижим те да достигнат до нуждаещите се хора в цяла Видинска област. Проведените досега успешни кампании, установените контакти и изградено доверие с местните и държавни институции и власти ни дават увереността да направим тази стъпка.

Уверяваме всички бъдещи дарители, че ще има пълна прозрачност и строга отчетност при разпределението на получените предпазни средства и материали за дезинфекция.

Дарения се приемат в офиса на Сдружение „Активно общество“: град Видин, площад „Бдинци №2“.
Повече информация на тел.: 0896038906 – Емил Иванов

 

   
© Активно Общество