Стартира кампанията „Спаси едно дърво“ – 2020

Сдружение „Активно общество“ обявява старта на поредното издание на кампанията „Спаси едно дърво“. За седма година отправяме призив към администрации, институции и граждани да събират непотребна хартия. Целта е да насърчим изграждането на култура на рециклиране у възможно най-голям брой хора.

Събраната в рамките на кампанията хартия ще бъде предадена за рециклиране, а с получените средства ще се закупят фиданки. През изминалите шест издания на „Спаси едно дърво“ успяхме да създадем партньорства с редица държавни горски стопанства. Отново ще се обърнем към тях, за да дарят още фиданки, които ще засадим в паркови пространства, зелени площи, дворове на детски градини и училища, и на още много места. Така ще бъде постигната и другата цел на кампанията – нашите населени места да станат по-зелени, а въздухът, който дишаме – по-чист.

Имате възможност и вие да допринесете за постигането на тези „зелени“ цели. За реализиране през 2020 година на кампанията „Спаси едно дърво“, Сдружение „Активно общество“ приканва доброволци и организации за сътрудничество по осъществяването на екологичната инициатива.

Събраната хартия може да бъде предавана на място в офиса на Сдружение „Активно общество“, на адрес град Видин, площад „Бдинци“ №2.

При по-големи количества, наши доброволци ще дойдат да вземат събраната хартия, спазвайки, разбира се, всички мерки, наложени във връзка с епидемията от коронавирус.

Контакти за повече информация:
тел.: 0899 81 54 52 – Теодора Макавеева, Връзки с обществеността
тел.: 0896 03 89 06 – Емил Иванов, гл. секретар
тел.: 0894 23 22 54 – инж. Радослав Георгиев, председател
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
http://aktivnoobshtestvo.org

https://www.facebook.com/Aktivnoobshestvo/

 

Прикачания:
ФайлРазмер на файла:
Свали този файл (заявка.docx)заявка.docx268 КБ
Свали този файл (справка.docx)справка.docx268 КБ
Свали този файл (Указания_Спаси_едно_дърво.pdf)Указания_Спаси_едно_дърво.pdf709 КБ
   
© Активно Общество