„Асоциация на власите в България“ се включи в кампанията „Спаси едно дърво“. Включете се и вие!

Първата организация, която се отзова на призива на Сдружение „Активно общество“ за участие в седмото поредно издание на кампанията „Спаси едно дърво“, е „Асоциация на власите в България“. От неправителствената организация неизменно подкрепят нашата екоинициатива, като събират генерираните в рамките на дейността им хартиени отпадъци. Доброволци на Сдружение „Активно общество“ пренесоха събраната хартия до мястото, където тя ще се съхранява докато дойде моментът за предаването й за рециклиране.

Припомняме, че тазгодишното издание на „Спаси едно дърво“ започна. Призоваваме фирми, организации и институции, както и гражданите да се включат в нашата кампания. Това не е никак трудно – вместо да изхвърляте в контейнерите за смет непотребната хартия, събирайте я, свържете се с нас, ние ще я вземем и ще я предадем за рециклиране. А с получените от това средства ще купим и засадим фиданки.

Бъдете активни! Нека заедно се научим да рециклираме и да направим населените места по-зелени, чисти и красиви!

Събраната хартия може да бъде предавана на място в офиса на Сдружение „Активно общество“, на адрес град Видин, площад „Бдинци“ №2.
При по-големи количества, наши доброволци ще дойдат да вземат събраната хартия, спазвайки, разбира се, всички мерки, наложени във връзка с епидемията от коронавирус.

Контакти за повече информация:
тел.: 0899 81 54 52 – Теодора Макавеева, Връзки с обществеността
тел.: 0896 03 89 06 – Емил Иванов, гл. секретар
тел.: 0894 23 22 54 – инж. Радослав Георгиев, председател
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
http://aktivnoobshtestvo.org
https://www.facebook.com/Aktivnoobshestvo/

 

   
© Активно Общество